nl en de de de
Wij hopen u in 2021 te zien

Presentaties/lezingen


VOOR EEN PRESENTATIE VRAGEN WIJ U TE MAILEN NAAR  rondleiding@ijssellinie.nl

Mensen met belangstelling voor de recente militair-politieke geschiedenis – en dan met name de IJssellinie – kunnen een videopresentatie/lezing boeken. De presentaties, aan de hand van foto's en historisch filmmateriaal, worden verzorgd door een team van vrijwilligers en gaan in op unieke aspecten van de Nederlandse bijdrage aan de bondgenootschappelijke verdediging van West-Europa ten tijde van de Koude Oorlog (1950-1968). Presentaties kunnen net als groepsexcursies voor vrijwel elk gewenst moment worden geboekt.
Dit ter voorbereiding op een rondleiding, of wellicht voor mensen die slecht ter been zijn als vervanging, is het mogelijk om een presentatie te laten verzorgen. De presenaties kunnen (afhankelijk van groeps grote) worden gegeven in o.a de Hospitaal bunker , u bent dan gelijk in de sfeer die bij de IJssellinie hoort. Een eventueel aanvullende bezoek (tegen meer kosten)van de restanten van deze linie zullen dan nog meer spreken. 

Opties voor een presentatie; 

  • 30 tot 45 minnuten € 50,00
  • 60 minuten € 75,00
  • 90 minuten € 100,00
  • ergens in het land  € 100,00 en  € 0,19 per km , u huurt zelf een ruimte, de duur van de presentatie is dan minimaal 60 minuten. 
Een presentatie boeken kan alleen via een mail: rondleiding@ijssellinie.nl


Voor ons privacybeleid klik  
HIER* Verplichte velden Zie onze algemene voorwaarden